Schildersbedrijf Koster: voor uw thuis aan de Zeeuwse kust

Sinds 1952 is Schildersbedrijf Koster groot geworden in het historische Zierikzee. We beschikken daarom over een brede ervaring op het gebeid van schilderwerk voor monumentale gebouwen en woningen. Onlangs is  Schildersbedrijf Koster overgenomen door Schildersbedrijf Noom uit Sint Maartensdijk; een innovatief familiebedrijf met ruim 115 jaar ervaring.

U kuntbij ons terecht voor: regulier schilderwerk, renovatie- & restauratiewerkzaamheden, (meerjarig) onderhoud en houtrotreparatie.

Een frisse wind door Schildersbedrijf Koster
Sinds 1952 is Schildersbedrijf Koster groot geworden in het historische Zierikzee. We beschikken daarom over een brede ervaring op het gebeid van schilderwerk voor monumentale gebouwen en woningen. In september 2017 werd Schildersbedrijf Koster een zusterbedrijf van Schildersbedrijf Noom uit Sint Maartensdijk; een innovatief familiebedrijf met ruim 115 jaar ervaring en meer dan 30 professionals in dienst. Onze kennis en ervaring kan zodoende worden gedeeld en er kan gebruik worden gemaakt van elkaars krachten.

Een nieuw gezicht
Bij deze vernieuwing hoort natuurlijk ook een nieuwe en frisse uitstraling. Daarom hebben we onze  huisstijl een make-over gegeven en onze werkbussen vervangen door nieuwe exemplaren. Wat we wel meenemen is onze naam, Koster, en natuurlijk onze vakschilders met hun jarenlange ervaring!

Regulier schilderwerk
Goed schilderwerk is een sieraad voor uw pand. Het team van Schildersbedrijf Koster bestaat uit ervaren vakmensen die werken met hoogwaardige materialen. Door de jarenlange ervaring is geen klus te groot, maar zeker ook geen klus te min. Wij bedienen zowel de particulieren en bedrijven als de overheid en instellingen. Wij komen graag bij u langs voor het schilderwerk aan uw plafonds, wanden, deuren en kozijnen.

Renovatie- & restauratiewerkzaamheden
Onze schilders hebben jarenlange ervaring met het renoveren en restaureren van (monumentale) panden, zoals boerderijen, (heren)huizen, kerken en molens. Maar onze werkzaamheden gaan verder… Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hanen van torens, die opnieuw moeten worden voorzien van een ‘jasje van bladgoud’. Of aan het schilderen van een koets, met daarop vele biezen die met een speciale ‘biezentrekker’ moeten worden aangebracht. Of aan het opnieuw schilderen van letters op grafstenen. U kunt met een gerust hart uw klus aan ons toevertrouwen.

Onderhoud
Het schilderwerk van uw woning heeft onderhoud nodig. Professioneel en systematisch schilderonderhoud beschermt tegen (vocht)invloeden van buiten en van binnen. Het schilderwerk verhoogt de waarde van uw woning, u bespaart kosten op de langere termijn en het draagt bij aan uw woonplezier.

Meerjarig onderhoudsplan
Wilt u jarenlang geen omkijken meer naar uw schilderwerk? Dan is een meerjarig onderhoudscontract wellicht iets voor u. Wij houden het schilderwerk gedurende de afgesproken periode voor u in de gaten. De prijs die u daarvoor betaalt, is afhankelijk van de onderhoudsbehoefte. U betaalt dus nooit te veel, terwijl u er wel van verzekerd bent dat uw onroerend goed wat schilderwerk betreft, goed wordt onderhouden.

Houtrotreparatie
Als het nodig is, voeren onze vakmensen zelf houtrotreparaties uit. Ook voeren we deelvervangingen van gevelonderdelen zelf uit. Hierbij maken we alleen maar gebruik van de beste materialen, milieuvriendelijk met een lange levensduur. Natuurlijk volgen we nauwkeurig het renovatie- of restauratieplan. Klassieke ervaring en moderne scholing zorgen voor een mooi evenwicht in ons bedrijf. Wij zijn in het bezit van het certificaat Erkend Houtrothersteller. Hiermee tonen wij aan de kneepjes van het vak te beheersen.

Terug naar overzicht

schilders van nature

KWALITEITSSCHILDERS SINDS 1979